hits

JEG ER SLITEN

Hei

Hundre år siden sist. Den sminkevideoen vet jeg ikke om det blir noe av, fordi jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. Jeg sminker meg ikke til vanlig, så jeg bare venter med video til jeg virkelig føler for det.

De 2 siste ukene har jeg hatt så sinnsykt vondt i magen og ryggen, først på venstre side, og så har det stoppet og begynt på høyre side.. Jeg aaaner ikke hva det er, men smertene er intense. Jeg har vært både hos fastlegen og legevakta (der jeg måtte vente fra kl 01:00 på natten til 05:30- fantastisk service..), men de vet ikke hva det er.
Har gått og går fortsatt på smertestillende daglig for å komme meg gjennom hveragen og for å klare å sove om nettene. I tillegg har jeg så lite energi i kroppen og jeg er så demotivert.
Omtrent hver kveld snakker jeg med han, men av og til når han sier "god natt" og legger seg får jeg lyst til å kaste mobilen i veggen. Tror det kan være fordi jeg er lei av å ikke ha han hos meg.. jeg har så lyst til å ligge med han, snakke med han, bli stryket på ryggen og glemme alt annet. Jeg blir sint når han er for trøtt til å fortsette å snakke, men så er det jo litt min feil- jeg er den som aldri legger meg i tide.

Jeg vil at han skal være der og passe på meg..    

 Men jeg får holde ut, bare 45 dager igjen ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar