hits

JEG SYNS NORA OVERDRIVER

Hei!

Ja, jeg syns hun bloggeren Nora overdriver.. Altså det er nok ikke så fælt som hun beskriver det som på bloggen sin.. Alt dere leser om hennes situasjon er jo KUN fra hennes perspektiv! Har hun det så innmari ille kan hun jo pakke og dra, sant?

Ja, kanskje det er masse shit som har skjedd henne, og organisasjonen hennes driter i det, men jeg syns ikke ALT det hun skriver høres riktig ut, det er mye av det som virker overdrevet... Nå har hun depresjon og angst, liksom. Dere har nok andre meninger rundt dette, men jeg blir ganske provosert når en 17 åring som er i USA ikke kan noe annet enn å blogge om hvor jævelig hun har det.. Hvis det er sant at hun har betalt de 80 000 kr selv, så syns jeg hun burde mote seg opp til å dra hjem når det blir "verre og verre" .. Kan ikke en av foreldrene hennes reise til henne og ordne opp i sakene? Vel, nå tenker jeg om dette hadde vært min situasjon, jeg hadde definitvt pakket og forlatt landet om det hadde vært så jævelig som Nora beksriver det, hvis jeg ikke hadde hatt råd til en fybillett vet jeg at familien min ville kommet og reddet meg, uansett hva ♥♥♥ 

I alle fall... Så er det ikke bare negative ting som skjer når man studerer i utlandet. Her er en video av venninna mi Sumita som har vært i USA, i Las Vegas for et år. Håper dere kan legge Nora saken bak dere og forstå at det er masse andre minnerike og gode opplevelser som også står på lista.. Enjoy!3 kommentarer

Sara

07.11.2013 kl.22:24

Hhahahahahahahhaa

Anette

07.11.2013 kl.22:32

bloggkrig eller hva? hahah :D

Arooj

08.11.2013 kl.10:42

Jeg synes det blir litt dumt å si at hun "overdriver", når du ikke har vært i samme eller lignende situasjon selv. Kanskje Sumita hadde et bra år, men det betyr ikke at alle sammen har det like bra. Du vet jo at jeg var i England i et år, og starten min lignet veldig mye på Nora sin. Jeg hadde det vanskelig, og den første måneden var helt jævlig. Man er langt vekk fra familien sin og har mange forventninger til dette året. Plutselig er du alene, og selv de som skal passe på deg, gjør ting verre for deg. Tro meg, det er jævlig. Jeg har alltid vært en person som ikke er så glad i å snakke om følelsene mine og fortelle folk om det når jeg har det vanskelig, så folk har en tendens til å tro at alt går bra med meg. Men det er ikke nødvendigvis sant. Jeg bryr meg kjempe mye om familien min, og jeg vet at de elsker meg like mye, og det er akkurat DERFOR at jeg ikke ville ringt dem og sagt "Herregud, jeg har det helt jævlig. Kom å hent meg". Jeg ville heller tatt saken i mine egne hender og jobbet for å få det året jeg hadde ønsket å få, og det er kanskje det Nora prøver å gjøre også. Kanskje hun har det helt jævlig, og kanskje det ikke er like lett for foreldrene hennes å komme dit å hente henne eller ordne alt for henne. Det er heller ikke lett å reise på utveksling, og så dra tilbake fordi organisasjonen du dro med ikke gjør nok for at du skal trives. Og hva skal hun gjøre når hun kommer tilbake midt i skoleåret? Begynne på skolen? Ta et halvt friår, og begynne i andre klasse til neste år? Jeg vet ikke om alt hun sier er sant, men jeg ville ikke tvilt på det, fordi jeg har opplevd noe lignende selv. Dessuten har jeg lest om andre som har hatt det såpass dårlig og EF har jo dårlig rykte fra før, så nei, jeg tviler ikke på at hun har det så dårlig. Det vi leser er jo fra hennes perspektiv, men tror du virkelig at en familie som BOR der og har hele familien sin rundt seg, har det like vondt som henne, uansett hva hun har gjort? Det tviler jeg på.

http://hnphoto.blogg.no/1383587547_hva_skjedde_egentlig_.html?fb_action_ids=463622457082433&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22463622457082433%22%3A1430994590447081%7D&action_type_map=%7B%22463622457082433%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D Kanskje du skal ta en titt på dette. Det er faktisk ikke alle som får det minneriket året Sumita fikk. Noen er bare heldige :)

Skriv en ny kommentar