hits

DU HAR ALLTID NOE Å SE FREM TIL HVER DAG!

Heiaa! ♥

Jeg tenkte at dette innlegget skulle handle om hva som skal til for at hverdagen din skal bli mer spennende.

Hemmeligheten min er: Å sove, hvis ikke ..... se på serier!

Tenk... etter en lang dag med skole og venner er det godt å kunne komme hjem og slappe av før man begynner med skolearbied. Og jeg håper dere fleste tar dere tid til å slappe av etter å ha kjempet med å holde fokuset i forskjellige timer.

 

Slik er lista mi:

Mandag: Top Model Norge

Tirsdag: Charterfeber og Hotel GB

Onsdag: Lilyhammer, Ravenswood, Awkward

Torsdag: ser på evt. serier jeg ikke fikk sett på onsdag/ sove

Fredag: på mine fredagskvelder har jeg ikke tid ;)

 

Jeg er veldig fan av å legge meg etter å ha kommet hjem fra skolen, fordi jeg ikke har nok energi til noe som helst, men jeg vil helst unngå det pga døgnrytmen blir helt mongo. For meg funker det kjempebra å se på tv-serier fordi jeg ikke kjeder meg til søvne. Man får rett og slett litt pusterom i hverdagen og det er deilig å ikke tenke på lekser og prøva som er på fredag for et par timer i alle fall.

Men nå mener jeg ikke at man bare skal ta livet med ro! Jeg vil bare ikke bli demotivert.. det er veldig slitsomt å gjøre masse skoleting når man ikke har energi og lyst, og evt så kan det gå utover fraværet.


//weheartit

Jeg har vært veldig streng med meg selv når det gjelder fravær i år. Selv de verste dagene har jeg prøvd å komme meg på skolen, og har jeg vært borte har jeg legeerklæring- det er veldig lurt fordi på slutten av året kan disse fraværene bli slettet :)

Skole er viktigt!

Nattå ♥

 

4 kommentarer

Maya

20.11.2013 kl.01:42

helt herlig blogg du har! Jeg ser på alle de seriene du også ser på, men bare at jeg har også ser på andre serier da. ;)

Preeti

20.11.2013 kl.02:13

Maya: tusen takk! :D

Arooj

22.11.2013 kl.18:21

Ååå, det er bra du tar deg tid til å slappe av og sånt. HÅPER DU KOSER DEG MASSE I TROMSØ MED DANNI BOII (hahaha, elsker å skrive det sånn!) <3

Preeti

30.11.2013 kl.15:14

Arooj: HAHAHAHAHA <3 Jeg koste meg skikkelig! <3

Skriv en ny kommentar