hits

Inspirasjon!

Du gråter, du.

Det er de øyeblikkene ingen vil huske. De følelsene kameraet aldri får fange, minutter og sekunder du bare fortrenger. Det er den tiden når du kjenner deg igjen i alle sanger som er melankolske, og inneholder ord som "broken" og "cry", når alle følelsesladde artister setter ord på følelsene dine, og tjener fett på det. Tenk at noen kan leve av å synge om hvordan du har det på ditt verste. Når du står i dusjen og ikke klarer å skille mellom tårer og dusjvann.

Alle vil skrive livshistoriene sine så utrolig oppstemte, og plettfrie. Vi skal smile på alle bilder, og fortrenge alt som gjør vondt. Det ser så lykkelig ut for de som blar gjennom albumene dine, fasaden, men hva med deg selv? Du kunne like gjerne grått på det bildet der du tvang frem et smil, for når du ser på det bildet i ettertid husker du hvor vond den tiden egentlig var. Er det tabu å ha det vondt? Forbudt å vise følelser som ikke er til inspirasjon og glede for alle andre? Kan noen ta bilde av meg neste gang jeg er så sint at jeg begynner å grine? For det går ikke så Facebook- og bildefantastisk hele tiden, gjør det vel?

Men opp med haka da, det er de øyeblikkene du blir sterk av. De er verdt å ha i minnet, kanskje til og med i album. Du skal ikke klamre deg fast til depresjon og hjertesmerte, det mener jeg ikke, men du skal ikke fornekte og glemme det heller. Det som ikke dreper gjør deg sterkere, har du ikke hørt den før? Den repeteres til det uendelige for en grunn. Det er i motbakke det går oppover, og det er til og med bokstavelig talt. I det evige jaget etter lykke og suksess er det de stundene du kollapser som gjør deg til den du er, gir deg styrken du trenger for å stå opp igjen og komme deg videre i livet. For livet går alltid videre, og detblir bedre. Det blir alltid det.

Du gråter, du, og det er helt greit. Ta et bilde.

// www.supermarie.net-picture me crying, 11.12.13

Marie skriver så sinnsykt bra! Kunne ønske jeg kunne skrive så utrolig godt som henne.. Kjenner meg igjen i det hun skriver. 

Dette er ikke meg når jeg gråter.........

 

4 kommentarer

Arooj

12.12.2013 kl.13:13

LOOOOL, fantastisk bilde!!!

Hun er utrolig flink til å skrive, ja. Kjenner meg igjen.

Preeti

14.12.2013 kl.23:26

Arooj: hahahahaha takk!

Summetone

15.12.2013 kl.00:10

Dat face haha

Preeti

15.12.2013 kl.14:11

Summetone: HAHAHAHA

Skriv en ny kommentar