hits

REVYPREMIERE OG FÆÆST!

Heya!

På tirsdag hadde var det premiere på F21's revy - Det må da værra lov! Selv var jeg ikke der under selve forestillingen, men fikk høre at mange så på og syns det var sinnsykt morsomt og bra! Det gjør meg så glad! (oj, det rimte!)


// Bilde: skjerioslo

Etter premieren var det afterparty, og det var en bra fest! De fleste var slitne, men alle med helt gira da musikken kom på og pizza ble servert.. alle var jævla sultne.
Etter en dansende stund fikk vi vite at vi hadde fått 5'er av skjerioslo (klikk for å lese anmeldelsen). Da ble vi superglade alle sammen og mange gråt og.. alle var stolte over hverandre. 
Det kommer til å være revy hver dag helt frem til søndag, da er det ENDELIG over.. og det skal avsluttes med en siste fest! Det blir bra. Selv om samholdet i hele revygjengen er tett og godt,  tror jeg de fleste vil føle seg litt lettere etter at revyen er over. Det har gått utover nattesøvnen og ikke minst skolen generelt. Men noen lærere har vært så forståelsesfulle og latt oss som har vært på skolen i over 12 timer ca hver eneste dag få ha den engelskprøven neste uke istedenfor. Herlig!


// #afterparty

Siste uken i vinterferien kommer til å bestå av POM- fremlegg, historie-fremlegg, engelskprøve og religion & etikk-innlevering også... FERIE!
På valentingsdagen (som er siste skoledag) tenker vi jentene å ha en jentekveld, og det gleder jeg meg til ♥
Bare 3 dager senere skal jeg og et par andre av jentene dra til London! Det gleder jeg meg enda mer til ♥
Når jeg er tilbake fra ferien er det ikke mange dager til Daniel kommer.. og det gleder jeg med aller mest til ♥
Hahaha, mye å glede seg til i tiden som skal komme.


// oktober-wedding


Jeg har i det siste lengtet etter forandringer på soverommet mitt.. Sett på utallige mange inspirasjonsbilder på nett og kunne ønske jeg kunne ha et like stort rom som stua, men det har jeg ikke, og derfor må jeg være enda mer obs på hvor og hvordan jeg skal ha alt av klær, bøker og bilder osv. Så nå skal jeg ta meg en kjapp tur til IKEA. Gleder meg til å vise dere resultatet :) 

// weheartit

Preeti.

2 kommentarer

Sara

06.02.2014 kl.21:03

Ett par ting å se frem til! Skjønner ikke hvordan du orker all revy stresset med skole stress as!

Preeti

06.02.2014 kl.21:36

Sara: Ja, gleder meg :D Det er slitsomt med revy ja.. men nå er det ikke lenge til det er over! Har jo blitt kjent med andre folk blant annet, og er enig i at det har vært mye stress, men så har jeg fått utsatt prøven jeg egentlig skal ha i morgen, YES!

Skriv en ny kommentar