hits

I'M NEVER GONNA LEAVE THIS BED

God morgen!

Jeg har sovet så sinsykt godt i natt... Ventet på at Daniel skulle ringe meg da jeg hadde lagt meg, og sto opp av at mobilen lå på gulvet. Jai ikke hoske noenting ? Men savner han noe jævelig då. 

// weheartit

Det har vært så godt å sove så lenge og så godt etter to lange uker med skole og revy. Jeg har fått ganske synlige ringer rundt øynene og det er kjempstygt.. Fra og med mandag skal jeg begynne å legge med tidligere.. ja. seriøst.


// weheartit

Det er deilig å tenke på at søndag er siste revyforestilling. Etter det skal vi feste igjen for siste gang! Det er også morsdag på søndag, så jeg vil helst komme hjem tidligere så jeg får vært litt med mami ♥


// weheartit

Ellers har jeg skolearbeid i bakhodet.. I dag må jeg få gjort ferdig minst en ting, så jeg har en ting mindre å tenke på.. Og i tillegg driver prosjekt "pusse opp rommet og få plass til mest mulig" å surrer rundt i hodet. Jeg mangler egentlig kun en dobbelseng nå, så er det ikke lenge til rommet er klart :) Skal huske å ta før og etter bilde, det er alltid morsomt å se på!


// weheartit

Nå er det frokost, etter det skal jeg til kjøpesenteret og .. ja jeg trenger egentlig ingenting. Kanskje noe fint til rommet? Det er i alle fall evigheter siden sist jeg har vært på et ordentlig kjøpesenter.. og det skal bli godt igjen å bli litt oppdatert innenfor mote og interiør. Også skal jeg kjøre litt bil.


// weheartit

Hva skal du i helgen?

psst: redigerte enda mer på design, syns denne er mye finere haha

Preeti.

 

4 kommentarer

09.02.2014 kl.15:37

nawww

Thanh-Nga

09.02.2014 kl.22:57

Skikkelig søtt dynetrekk! Gleder meg til å se resultatet ♥

Preeti

13.02.2014 kl.19:26

Anonym: haha <3

Preeti

13.02.2014 kl.19:26

Thanh: weeee :D <3

Skriv en ny kommentar