hits

IT'S ALMOST OVER

Heyo!
Nå er revyen offisielt over! Deilig!! I morgen har jeg prøve i samfunnsfaglig engelsk, og fremlegg i historie. OGSÅ ER DET FERIE!! :D 
Siden det også er kjærlighetsdagen i morgen skal de beste jentene komme på besøk, og vi skal slakte pizza og masse annet dritt (usunt altså) og se på ubehagelige romantiske filmer ogsånt. Det blir bra!

Daniel har aldri vært noe særlig fan av å feire bursdager (nesten-glemt min hver gang), morsdager(hva er så farlig med å prøve å gjøre i stand en koselig frokost til moren sin?) ,farsdager (njaae), valentinesdager ((!!)helt forferdelig, jeg vet..). Og det er så frustrerende. Likevel så bestemte jeg meg for å sende han en pakke med smågaver i posten.. kanskje, bare kanskje forstår han hvor mye glede i slike småting kan gi? Jeg har alltid vært en person som feirer alt.. jeg mener, hvorfor ikke? Det er jo gøy med litt spenning i hverdagen, ikke sant? Det handler ikke om å kjøpe den dyreste gaven, men å skape den koselige atmosfæren. Skjønner...? Bare en liten melding eller en liten sjokolade holder. Det holder på gnisten, og det er tanken som gjelder.
Nå er det ikke lenge til London-turen med jentene, og isted bestilte Daniel og jeg billetter til Tyrkia. Aldri vært der før, så det blir spennende!
Har også ordnet mye på rommet, men jeg er ikke helt fornøyd ennå. Tror nok jeg gjør det helt ferdig når jeg er tilbake fra London.  

Skal lese til engelsken nå...Toodles!

4 kommentarer

Sara

13.02.2014 kl.22:40

Det er så kjipt! Gleder meg til London! Åå Tyrkia! Der blir sikkert kos❤️

Arooj

13.02.2014 kl.23:06

Ååå, gleder meg til i morgen! Føler meg dårlig, så håper jeg blir bedre til da..

Jeg er veldig enig! Jeg bruker disse dagene som en UNNSKYLDNING til å gjøre noe utenom det vanlige. Vise folk du elsker at du bryr deg og bare få noen til å smile. Ja, jeg synes det er teit at folk venter helt til Valentines day for å fortelle noen de elsker at de gjør det, eller når den eneste dagen du gjør noe spesielt for moren din er på morsdagen, men om du er god hele tiden og bare gjør noe EKSTRA på disse dagene, synes jeg det kjempekoselig og det burde ikke være et problem :-)

Preeti

15.02.2014 kl.22:58

jeg og!! Wohooo?

Preeti

15.02.2014 kl.23:00

jeg er helt enig med deg, Arooj ? det var kjempekoselig at du kom ^^

Skriv en ny kommentar