hits

FÅ 20 % RABATT PÅ BLIVAKKER.NO AV MEG

Hei!

Har bestilt litt hårprodukter fra blivakker.no. Håret mitt ser så slitt ut (selvom det ikke er det engang), og det er skikkelig frizzy og tørt. Så jeg gleder meg skikkelig til pakken min kommer!

jeg bestilte et gavesett fra redken, det er ikke i så stor mengde så jeg får prøvd denne og finne ut om det funker på mitt hår :) Man kan kjøpe disse produktene hver for seg, men da er det i stor mengde og også dyrere.

Pakken består av shampoo, hårkur og balsam (som også kan brukes som hårkur) og er spesielt for krøller som har "mistet gnisten" aka mitt hår.

 

Jeg kjøpte også en "curl- spray" som skal definere krøllene, dempe krus og gi sunne og myke krøller.Dette sprayes på etter å ha vasket håret og skal ikke vaskes ut.

Det er første gang jeg har kjøpt noe ordentlig til håret mitt, ellers har jeg alltid brukt å kjøpe den billigste shampoen og balsamen på salg på H&M og aldri brukt noe hårmaske/hårkur. Men nå har jeg begynt å merke at håret brekker, og bruker lang tid på å vokse ut, er ørkentørt og ser skikkelig fucka ut rett og slett. Jeg orker ikke å gå rundt med en dott på hodet resten av livet.. haha

Og hvis DU handler der vil du få 20% på blivakker.no! Klikk her for å få rabattkoden!

-Preeti

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar