hits

HELG FTW!!

Heyo!

Endelig er det helg igjen! Friday, I've missed you :' ) Uken har bestått av skole og jobb.. og det som tar alle kreftene jeg har er jobben! Er så slitsomt og hver dag på denne jobben er en risk. Jeg blir stressa.. "kommer jeg til å gjøre det bra i dag?" "hva skjer om jeg ikke får noen medlemmer i dag?", "hvordan skal jeg reagere om folk bare slenger igjen døra i trynet mitt?" er et par av de mange spørsmålene som dukker opp mens jeg går rundt fra dør til dør, hus til hus, blokk til blokk. Og det er SÅ MYE å gå! Jeg er helt dau når jeg kommer hjem og søvn blir min bestevenn, og gjerne vil den være det dagen etter også, så det å stå opp til skolen dagen etter er virkelig tøffe greier.
I tillegg til klagingen min over verdens kuleste jobb, har min kjære mobil blitt sendt til reperasjon i dag, og nå har jeg en samsung galaxy mini ellernoe, veldig treig og må leve med det i 1-2 uker.. *sukk*

Neste uke har jeg en del vurderinger, og uka etter der igjen også, pluss litt til etter påskeferien. Men jeg driver bare å trøster meg selv med Tyrkia. Snart. Snart. Sol og varme. Snart!

This is how we are going to do Turkey:

Og litt "fristebilder" fra Detur sine sider:

Go' helg og go' natt!

-Preeti

4 kommentarer

Victoria Wisløff

22.03.2014 kl.00:47

Herlig blogg du har! Ønsker deg en fin helg videre :)

Arooj

22.03.2014 kl.01:03

Jeg misunner deg! JEG VIL OGSÅ REISE

Preeti

23.03.2014 kl.01:08

Arooj: Vi må også reise sammen en gang <3

Preeti

23.03.2014 kl.01:09

Victoria Wisløff: Takk takk!

Skriv en ny kommentar