hits

THERE IS NO WAVES IN THE SEA

Heya!

På fredag fikk jeg besøk av Sumita og Thanh-Nga (Tanja), vi lagde masse pizza med masse (x 10) ost! (og litt grønnsaker da) Det ble skikkelig godt og mettende, og vi ble ganske sliten etter å ha både laget og spist så mye pizza. Det var utrolig koselig, vi snakket om alt og ingenting, prøvde å lage forskjellige typer pizza og jeg følte meg så mye bedre og savnet ikke å ligge i senga i det hele tatt. Kunne ønske denne kvelden aldri tok slutt ♥
På lørdag så sto jeg opp ganske sent, rundt kl 14 og fikset meg og fikset småsøskene mine, så dro vi til Strømmen senter. Kjøpte et kjempefint skjørt! 

Den er fra H&M og var på salg. Tror jeg kommer til å bruke den mye i sommer :)

Da vi kom hjem igjen var vi alle super-sultne, så pappa friterte potetkaker (er ikke kaker, men bare kaller dem for det), chilicheese og løkringer - mmm! Sunn familie. Så avsluttet vi dagen med å se på "Frozen" (jeg hadde sett den før, men jeg ELSKER Disney-filmer), og jeg fant filmen på nettet med superbra bluray grafikk altså. Forresten fikk jeg skjørtet jeg bestilte fra Ebay også!
I dag sto vi alle opp ca kl 12-ish og spiste smørbrød til frokost, deretter dro vi på besøk hos grandtanten vår, snakket og spiste, kjempekoselig <3 Det var en del andre på besøk også, så det var ganske folksomt i den lille leiligheten hennes, men jeg syns det bare er kos. Etter et par timer dro vi hjem igjen og nå har pappa fritert pommes frites! Haha, sa jo at vi er sunne :P Neida.
Men grunnen til at vi ikke spiser noe kjøtt de siste dagene er pga noe som heter Navratre. Mer vet jeg ikke, er du nysgjerrig så kan du google det.. Jeg har i alle fall funnet ut at hvis jeg blir veggis, så kommer jeg til å leve på ost, poteter og ost.. erlik jeg blir smellfeit. Vi kan fra og med i morgen spise kjøtt igjen, så da kan endelig osten få være i fred i kjøleskapet for en stund.

Q: Hvordan har helga di vært?
Q: Er du veggis eller vært det før?

- Preeti 

 

6 kommentarer

Oda

06.04.2014 kl.20:44

Fine! Ha en super kveld:)

Sara

06.04.2014 kl.20:48

elsket det hvite kjøret!! skal lete etter det! bra du har kost deg <3

Preeti

09.04.2014 kl.15:31

Oda Andersen: Tusen takk :) I like måte!

Preeti

09.04.2014 kl.15:31

Sara: <3 Ja, kjempefine ting der nå for tiden!

sandra c.

09.04.2014 kl.19:17

Elsker begge skjørtene, du kler dem skikkelig:)

Preeti

25.04.2014 kl.14:43

sandra c.: Tuusen takk <3

Skriv en ny kommentar