hits

TURKEY p.1

Heya!

Er endelig tilbake.. Har vært det siden søndag, men det har vært så mye å gjøre, Daniel reiste hjem på mandag, og på onsdag hadde jeg tentamen i politkk og menneskerettigheter, og i dag hadde jeg tentamen i samfunnsfaglig engelsk. Men nå skal jeg fortelle litt om Tyrkia turen!

Jeg og Daniel, vi dro på noe som heter rundreise. Da må det være minst 12 personer for at det skal funke, og vi var 16 stk tror jeg: to gamle damer (svenske), en familie med to barn som var like gamle som oss (svenske), et gammelt ekterpar (norske), en bestefar og barnebarnet hans, tror hun også var like gammel som oss, et gammelt par (svenske) og et ung par, type 30 + (norske), i tillegg til en svensk guide.. hun var en skikkelig kattedame og en tyrkisk guide, som kunne bra engelsk + bussjåføren.
Dette var gjengen vår!

Sammen skulle vi dra forskjellige steder i Tyrkia, ca hver eneste dag, med denne bussen. Vi bodde på 4-5 stjerners hotell, med både inne og utebasseng. Jeg bada ikke så mye, men det gjorde Daniel..Hver. Eneste. Dag.

Mens dette er meg:Tulla.. jeg gidder bare ikke å legge ut bikini-bilder av meg haha.

Hotellene vi bodde på var som sagt 4-5 stjerners, og vi måtte bytte hotell hver eneste dag, bortsett fra den ene gangen, da vi var et sted som het Kusadasi. Da besøkte vi et sted som het Pamukkale, der rant det varmt, blått vann ned fra fjellene. Det var så vakkert! Den lå ved noe som var et gammelt romersk by som het Hierapolis. For meg var det bare masse steiner rundt omkring.. men Daniel elsket det, og tok maaaaase bilder:

Vi fant denne skapningen her, tror ikke den var så glad i å bli bært med blader haha.

Del 2 kommer rundt kl 22 :)

- Hva syns dere om Tyrkia hittil?

Preeti

4 kommentarer

professionaldreamer

25.04.2014 kl.22:47

Ser ut som om du hadde det gøy, fine bilder :)

Sara

26.04.2014 kl.01:20

Ble så misunnelig når jeg så dette her nå! Ser sykt fint ut! Vi må dra dit en gang! Glad du koste deg❤️

Preeti

26.04.2014 kl.14:47

Sara: Jaa! <3 :D

Preeti

26.04.2014 kl.14:47

professionaldreamer: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar