hits

#GOODLUCK

Heya!
Så var det mandag igjen, som vanlig så sto jeg opp for sent, og rakk ikke bussen- og i tillegg trodde jeg at månedskortet mitt hadde gått ut. Derfor tok jeg bussen som jeg VET det aldri er billettkontroll på.. og gjett hva! Det var billettkontroll.. helt sykt, i alle disse 3 årene jeg har tatt den bussen, måtte billettkontroll skje i dag! Men heldigvis hadde jeg 15 min til månedskortet skulle gå ut, så den var jo gyldig. Snakk om flaks! 
De to siste dagene i langhelga var jeg på besøk hos en venninne, kjempekoselig, ble kjent med andre folk og det var godt å se igjen gamle venner. Det burde nesten vært obligatorisk med slike vennetreff, eller så mister man kontakten...  og var også invitert på grilling sammen med klassen, kom ganske sent, men fikk nå mat likevel haha- og det var kjempedigg.. alt var veldig koselig! Kommer til å savne denne gjengen når VGS er over.

Men over til andre ting. Jeg har vært fan av Avril Lavigne siden fjerde klasse, og endelig har hun kommet med et nytt album - men må si jeg er svært skuffet over henne. Noen sanger i albumet er faktisk fine å høre på, men sangen "Hello Kitty" fikk mye oppmerksomhet. Folk begynte å kalle henne rasist.. og for å være ærlig vet jeg ikke hvorfor. Du kan jo dømme selv:
 

Sangen er ikke noe særlig fin, føler at den ikke passer inn i 2014 på en måte, dette kunne godt vært en musikkvideo fra 2012 liksom..

Her er bilder av meet and greet etter konserten i Brazil. Folk betalte masse penger for å kunne ta bilde med henne, men fikk ikke lov til å ha øyekontakt, ta på henne eller gi henne klem.. Woooow


Er det bare jeg som syns det er litt kleine bilder? Hvorfor ikke dra til Madame Tussauds istedenfor? (Tror man kan ta på voksdukkene der)
Og ryktene sier at hun skal skilles med Chad Kroeger (de giftet seg i august 2013) på grunn av utroskap..
Jeg bare måtte få dette ut! Jeg er så skuffet over henne.  

2 kommentarer

Arooj

06.05.2014 kl.20:34

Refrenget var fengene, men... videoen var teit. Sammen med "kawai" greiene hennes.

Preeti

07.05.2014 kl.00:44

Arooj: Helt enig!

Skriv en ny kommentar