hits

#WHATEVER

Hey!

I dag hadde jeg den verste fagsamtalen ever! Lærerinnen var så frekk og lot meg ikke ha fagsamtale med de andre, så jeg måtte ha det aleine med henne, der hun stilte så vanskelige spørsmål!! Jeg hadde jo lest igjennom kompetansemålene, og spørsmålene hennes var way too hard! Herregud jeg hadde bare lyst til å sitte å gråte, men tvang meg selv til å si alt jeg hadde lest og husket. Hun nøt dette skikkelig, for en drittkjerring. ARGH! Skal aldri tilgi henne for dette. Har planer om å snakke om dette til en med mer autoritet enn henne, og spørre om det er lov å behandle en elev på slik måte. Jeg følte meg stemplet som megataper.
Fy faen. Jeg som hadde lest litt og litt hver dag, og sto opp ekstra tidlig for å ha alt på plass... Jeg blir så forbanna!

Jeg har i det siste bare gitt blaffen i skolen. Kommet på skolen når jeg selv hadde lyst, og bare tatt det rolig. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor vi skal ha vanlig skole når alle har forskjellige eksamener hver dag. Det er jo ikke bra at jeg driter i skolen, er jo trossalt siste året og vitnemål skal deles ut og alt er superviktig, sies det.. Men jeg vet ikke. Jeg har gitt opp. Har ingen motivasjon, ingen mål. Trenger kun vitnemål og generell studiekompetanse for det jeg vil komme meg inn på til høsten... Og det klarer jeg jo. Er ikke så ille at jeg driver å stryker i fag.. men jeg kunne kanskje ha fått bedre karakterer i noen fag enn det jeg har nå. Ja ja. Så lenge det ikke fører til noe konsekvenser i min framtid ser jeg ikke på det som noe farlig ting. Jeg vil være en livsnyter, elsker det og kommer til å fortsette med det!

Jeg syns heller det er skummelt å ha så mye press at man til slutt ikke klarer mer. Selvfølgelig skal en som har tenkt å ta en utdanning som krever høye karakterer satse på det, men hvis du VET at du får det som du vil, så why make the effort?(en som meg f.eks.) Ingen skal se på karakterene dine fra videregående når du er ferdig utdannet som advokat! Tviler på at arbeidgiveren ikke vil gi deg jobben fordi du fikk 3 i gym. 
Jeg har jo selvfølgelig fått en del fravær i det siste, men noen lærere er så dårlige på å ta fravær at jeg bare har 1-2 enkelttimer hvis jeg har vært borte en hel dag fra skolen! Med andre ord så har jeg ikke høy fravær. Så det bekymrer jeg meg ikke over i det hele tatt!Vi lever i en sinnsyk verden, og vi er skaperne av dette systemet som egentlig ikke passer menneskeheten.

Jeg skulle egentlig fortelle masse om bursdagen til Anette som var i går, men slenger bare på noen bilder fra gårsdagen istedenfor- er ikke så vanskelig å gjette hva vi gjorde akkurat :)

Birthday gurl <3
Spiste på RICEBOWL for første gang, en Thairestaurant- ganske grei mat!


Babezz Hahaha effekten på kameraet gjør at jeg ser helt blå ut! Sikkert fordi jeg er mørkest av alle haha.

Men god natt da <3
- Preeti

 

3 kommentarer

Victoria Wisløff

24.05.2014 kl.00:51

God helg! Kos deg masse :)

Preeti

27.05.2014 kl.23:50

Victoria Wisløff: Takk, i like måte <3

Summetone

01.06.2014 kl.22:50

Fine bilder av oss haha

Skriv en ny kommentar