hits

#TROMSOE

Heya!
Har ikke blogget på en god stund nå! Det har vært så mye annet å gjøre, og jeg har så klart vært litt lat også. 
Nå er jeg endelig ferdig med videregående, og til høsten skal jeg mest sannsynlig studere på høgskolen! Jeg gleder meg veldig til en ny epoke i livet, med nye venner og masse å lære- men først skal jeg slappe av i sommerferien. Jeg bestemte meg for å jobbe en del i sommer, fordi jeg kanskje ikke vil få tid til det når jeg starter på høgskolen, så er ikke SÅ mye chilling, men så blir det litt cash på meg også da, og da er det helt greit :)Jeg tok forresten vippexstensions. Er ganske fornøyd ass

 Akkuratt nå er jeg i Tromsø hos Daniel. Jeg hadde gledet meg til å se han, men gruet meg til turen, men det gikk kjempefint, og tror jeg kommer til å trives her resten av de 2 ukene jeg er her, fordi her er det sol hele tiden (midnattssol), og jeg elsker sol! Det er så mye bedre enn vintertiden, fordi da er det mørkt og kaldt hele tiden.

  Er kjempedigg å være her, null stress- ingen jobb, ingen å passe på eller å ta ansvar for, haha. I kveld er planen å se på fault in our stars, jeg har ventet så lenge med å se på den, fordi jeg ville se den med Daniel. Håper det har vært all den ventingen!

- Blogges!

2 kommentarer

Oda

03.07.2014 kl.15:09

Høres koselig ut! Ha en fin dag videre:)

Sara

03.07.2014 kl.19:52

Kos deeeg!!! Filmen er helt fantastisk!!! Ta notater!

Skriv en ny kommentar