hits

#NATURALBEAUTY

Hey!

Akkuratt nå sitter jeg alene hjemme, ser på MTV og spiser pavlova kake, ganske chill med andre ord. Da jeg først kom til Tromsø var jeg så redd for hvor kald sommer det ville være her i nord, jeg sjekka til og med yr og storm ,før jeg reiste dit, for å finne ut hvordan vær det ville bli når jeg skulle være der... og det så ikke lyst ut! Det skulle være maks 15 plussgrader, bittelitt sol, masse grå skyer og en del regn.
Men med en gang jeg landet begynte sola å titte frem, og det har vært så fantastisk vær siden da, at det faktisk har blitt for varmt å sove om nettene! 


Det ble blant annet en gåtur opp til fjellet. Vi var så sportye og gikk hele veien opp ( 421 m.o.h) fjellet på 2,5 time istedenfor å ta fjellheisen som tar 4 min haha. Nydelig utsikt!

Ble litt dystert det bildet her, men dere aner ikke hvor masse insekter det finnes her i nord! Overraskende mye insekter altså.. Og det tok oss kun 1,5 time å komme oss ned igjen :)

Det ble også et par turer til "fjæra", altså et strandlignende område.. Finner man overalt nesten- veldig deilig når det er fint vær.

Vi var også ved sjøen en hel dag, kjørte rundt i båt og fisket litt (ble ingen fisk though), og tro meg, strendene der var myyyyye bedre enn sydenstrendene, selv om jeg aldri har vært på en ordentlig sydenstrand... ps: disse fuglene blir kaldt for havets pappegøye- de er så utrolig fine!
Vi fikk også et lite glimt av selveste mr. seal Alt i alt, så har dette vært en superfin sommerferie! Dessverre trengte jeg ikke luen, skjerfet og vottene jeg tok med.. mehh
- Preeti 

2 kommentarer

Indinitygirls

11.07.2014 kl.21:26

Så fine bilder! Ser ut som om du har koser deg :)

Preeti

07.08.2014 kl.15:36

Indinitygirls: jepp :)

Skriv en ny kommentar