hits

Nytt kapittel

Hei! 
Har holdt meg unna bloggen en god stund. Skal prøve å få ordnet nytt header nå snart, sånn at bloggmotivasjonen skal komme tilbake.


Nå er jeg en ordentlig, ekte student! Livet på høgskolen er helt annerledes enn vgs. Man har en del fri, og man har selv ansvar for sin læring, så litt deilig at det ikke er noe andre å skylde på enn deg selv hvis eksamen går dårlig.. heh. Men jeg trives godt! Har fått mange gode venner og blitt kjent med mange nye mennesker. Jeg er en av de yngste i dette studiet, og må si jeg føler meg ganske så liten. Jeg har snakket med et par biblioteksjefer, og spurt dem om råd og tips, og det de har sagt er blant annet at alder ikke spiller noen rolle. Det viktigste er at man faktisk LÆRER og klarer seg. Så det er faktisk det jeg driver med, prøver å følge med så godt jeg kan og være med på alle forelesningene. 

Det som er så trist, er at jeg hadde lovet meg selv å bli så sunn og aktiv med ÉN gang skolen begynte. På begynnelsen gitt det helt greit. Unnet meg en kebab fordi jeg ikke klare å motstå lukten.. (Oslos beste kebab ligger rett ovenfor gaten jo!), og gradvis har det bare blitt verre. McDonald's er bare 2 min unna der jeg bor, og er jeg sulten og jeg ikke finner noe i kjøleskapet så går jeg dit, vent.. Jeg GÅR ikke engang, men kjører bilen innpå McDrive. Huff. Ble helt mislykket det... operasjon bli feitere istedenfor operasjon tynn og sunn. Jeg har lagt på meg et par kilo siden sommer.. og det vil nok bare øke med tanken på hvordan jeg balanserer kostholdet mitt akkurat nå. Jeg trenger hjelp!!

Blogges! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar