hits

Love again and again

Jeg synes synd på mannen min noen ganger.. fordi jeg er en veeeldig vanskelig person. Det tar meg noen kun sekunder å bli dritforbanna på noe bagatell og noen ganger gir jeg bare blaffen i alt og gjør det jeg akkurat har lyst til.
Men likevel.. så tror jeg han er dritheldig som har meg som kone. Jeg kan godt virke barnslig.. men jeg har egentlig en ganske voksen tankegang og liker å planlegge fremtiden ganske detaljert i forhold til andre jenter på min alder.

Kjærlighet betyr ikke nødvendigvis at man får det akkurat som man vil. Når man legger sammen to halve løsninger, får man en kvart - og kaller det et kompromiss :)

3 kommentarer

heleneaaf

01.10.2014 kl.11:41

Morsomt og bra innlegg! :)

01.10.2014 kl.11:41

Beklager dette, men....

Lyst å teste GRATIS produkter og tjenester uten å betale en eneste krone? Blogger du? Trenger du sponsor til dine konkurranser eller har du bare lyst å motta gratis varer for å anbefale de? Du kan å svare på spørre undersøkelser å tjene ekte penger, f.eks delta i en spørreundersøkelse som varer i ca 9 min, tjen over 8 kr.

Ja det er helt gratis, nei du får ikke små ting. Det er mange Norske som har opplevd å få gratis IPAD uten å måtte betale for produktet eller frakt. Og du får beholde produktet gratis.

Du kan teste gotteri, mat, drikker, klokker, radio, ferier, kjøkken utstyr, Nylig ble det gitt vekk over 150 kino billetter i fra filmweb.no og osv helt gratis.

Det vil hele tiden komme nye produkter som bedriftene ønsker at vi skal teste, og til igjengjeld vil de at vi skal gi de en vurdering på produktet. Er ikke vits å selge ett produkt vist ingen vil kjøpe det likevel?

Hva må du gjøre?

Trykk på bildet for å komme inn dit.

1.Gå inn på: http://kurl.no/8hhp

2. Registrer deg gratis. (nei du får ikke spam på e-posten)

3. Motta e-mailen.

4. Gjør deg kjent med siden, oppdater dine opplysninger og interesser.

5. Gå inn på produktomtaler, gå inn på hver og en av produktene du ønsker å prøve med å rykke (JEG VIL PRØVE) Så kan du være en av de heldige som får prøve ut.

Jeg lover deg, det koster ikke en eneste krone å være med på dette, så bli med. Du vil ikke angre, er som sagt helt gratis.

andelly

01.10.2014 kl.12:21

Hahah, å. Dere er søte (:

Skriv en ny kommentar