hits

Nyttårsfortsett?

Hei! Som vanlig har jeg helt uforventet bare forsvunnet herfra, men jeg skal prøve (som alltid) å vinne dere tilbake igjen haha!
Nå er det 2015, og jeg har ingen mål i år, bortsett fra de fra ifjor.. Så jeg skal fortsatt gjøre det bra på skolen, og være et godt menneske ogsånt.. og jeg har heller ingen planer om å trene riktig ennå hueheuheu.

Akkurat nå befinner jeg meg i Nordens paris.

 

Tromsø, ja.

Jeg trodde det skulle være pisskaldt her, men de første dagene var faktisk varmere enn Oslo, og generelt er det ikke så stor temperaturforskjeller mellom O-town og her. Jeg hadde med meg 4 stilongs og 3-4 tykke gensere osv. Haha! Har ikke brukt alt jeg har tatt med for å si det sånn. 
Her har jeg fått praksisplass på universitetsbiblioteket i jus og psykologi og skal være her i 5 uker. (Nå er det ca 2 uker igjen), og er tilbake i Oslo første uka i februar. 

Selv om Daniel er i Stavanger i sjøforsvaret så trives jeg ganske godt med svigermor. Vi har vært på ishockey-kamp og sett på kusinene til Daniel spille (de er forresten dritflinke!!), sett på filmer som Daniel aldri ville ha sett på og i går lærte jeg meg å strikke ordentlig! Det er faktisk litt gøy når man får det til :P

Ellers.. tenkte det var på tide å gi litt livstegn fra meg, for jeg vet at det er en del som leser her selv om det er innlegg uten kommentarer :)

Senere i dag tenkte jeg å legge ut en oppskrift på en sunn suppe. Jeg personlig elsker den, så jeg håper det falle i smak hos dere også!

Bloggæs ♥

 

2 kommentarer

sandra c.

19.01.2015 kl.09:53

:)

Preeti

19.01.2015 kl.14:50

sandra c.: <3

Skriv en ny kommentar