hits

Nyttårsfortsett?

Hei! Som vanlig har jeg helt uforventet bare forsvunnet herfra, men jeg skal prøve (som alltid) å vinne dere tilbake igjen haha!
Nå er det 2015, og jeg har ingen mål i år, bortsett fra de fra ifjor.. Så jeg skal fortsatt gjøre det bra på skolen, og være et godt menneske ogsånt.. og jeg har heller ingen planer om å trene riktig ennå hueheuheu.

Akkurat nå befinner jeg meg i Nordens paris.

 

Tromsø, ja.

Jeg trodde det skulle være pisskaldt her, men de første dagene var faktisk varmere enn Oslo, og generelt er det ikke så stor temperaturforskjeller mellom O-town og her. Jeg hadde med meg 4 stilongs og 3-4 tykke gensere osv. Haha! Har ikke brukt alt jeg har tatt med for å si det sånn. 
Her har jeg fått praksisplass på universitetsbiblioteket i jus og psykologi og skal være her i 5 uker. (Nå er det ca 2 uker igjen), og er tilbake i Oslo første uka i februar. 

Selv om Daniel er i Stavanger i sjøforsvaret så trives jeg ganske godt med svigermor. Vi har vært på ishockey-kamp og sett på kusinene til Daniel spille (de er forresten dritflinke!!), sett på filmer som Daniel aldri ville ha sett på og i går lærte jeg meg å strikke ordentlig! Det er faktisk litt gøy når man får det til :P

Ellers.. tenkte det var på tide å gi litt livstegn fra meg, for jeg vet at det er en del som leser her selv om det er innlegg uten kommentarer :)

Senere i dag tenkte jeg å legge ut en oppskrift på en sunn suppe. Jeg personlig elsker den, så jeg håper det falle i smak hos dere også!

Bloggæs ♥

 

2 kommentarer

sandra c.

19.01.2015 kl.09:53

:)

Preeti

19.01.2015 kl.14:50

sandra c.: <3

Skriv en ny kommentar

Preeti

Preeti

23, Oslo

Fra Oslo, men bosatt i Bergen. Litt vekter og bibliotekar. Ellers gift med en sjømann og sammen har vi ei jente på tre. De vil dere ikke se så mye av fordi denne siden vil handle om meg 😏 Hvis du syns det er spennende her, så kan du gjerne følge meg på instagram også @pittyhellokitty

Kategorier

Arkiv