hits

En av de dagene..

I dag er en av de dagene jeg er morgengretten og er  VIRKELIG er lei av å stå opp til det store tidspresset: pusse tennene (det er vel greit siden jeg og Karina gjør det sammen), kle på Karina, skifte bleie på henne, kle på meg sjøl, noe som prioriteres etter Karina er klar, samt å rekke å gå på do samtidig som jeg må rekke å gi Karina frokost.. og det er jo ikke bare bare når man har holdt seg siden man har stått opp. Dere vet vel selv at det er en enorm lettelse for både kropp og sjel å starte dagen med å gå på do først, også kan alt annet komme etterpå. Men i mitt tilfelle må det nesten være i motsatt rekkefølge. Det krever å holde seg, lenge.

 Karina gnir smørosten som hun har på brødskiva på ansiktet sitt og håret.. så de 2 minuttene jeg er på do har hun jo selvfølelig skitnet til både ansikt og klær allerede før vi har kommet oss inn i bilen. Og Daniel må jo på do i minst 10 minutter etter frokosten i tillegg til den første turen, da er løpe kjørt. Den ene gangen måtte jeg rett og slett på badet for å tømme blæra. Det er et KAOS og et stort tidspress ikke minst, og et toalett til hadde kanskje gjort litt nytte. I tillegg skal JEG kjøre bilen og ikke han så jeg får ikke den derre "pustepausen". Først til sjøkrigsskolen mens Karina gråter halve veien, og derifra til barnehagen med  minst 30 minutters kø og bilen på 20-30 km/t hele veien. Da har jo selvsagt Karina rukket å sove igjen og når vi endelig er fremme må jeg vekke henne. Blir litt sutring  av både meg og K fordi bakkestart er et jævla stress og en belastning for mine sårbare føtter. Men uansett: med en gang hun har tatt av seg jakken og skoene og tatt matpakken ut av sekken og vinker "bye!" til meg (og av og til et slengkyss hvis jeg er heldig), DA føles det godt!

Får jo ikke tid til å spise noe jeg, så det blir deilig frokost i fred og ro nå.

Uten noe klaging av andre om "dårlig frokostblanding som gir luft", påminnelser om hva jeg må handle inn og en unge som gnir mat i ansiktet og klærne. 

Bare fred og ro.


Luksusfrokosten: Smørbrød med ketchup og melk med oboy varmet i mikroen. TADA!

Hvis dere ser på handlelappen står det "gulrot", hahaha- Sorry Daniel, kjøpte flere. (Sorry tørr humor)

Blogges!
 

 

2 kommentarer

Arooj

19.01.2017 kl.14:59

LOOOL jeg lo av gulrot joken, jeg også 😂

Karina er så skjønn! Hvorfor sier hun bye, egentlig?

Preeti

24.01.2017 kl.14:59

Arooj: Hun har bare plutselig lært seg å si "bye" siden India-turen :P Prøver så hardt å lære henne å si "Ha det". Heldigvis forstår alle engelsk tho..

Skriv en ny kommentar