hits

Bursdagen min

Tenk at jeg er 22 år nå! 

Dagen startet med det samme vanlige morgenrushet i huset med tannpuss og stell, bortsett fra at da jeg sto opp sto Daniel og smilte det skjeve morgensmilet sitt og sa "Gratulerer med dagen, kjære!". Jeg var overrasket. Han husket det!

Deretter skjedde det ikke noe mer etter at Karina og Daniel dro. Jeg spiste frokost og lagde plan over hva jeg skulle lage til middag og prøvde å lage sjokoladekake, men med oboy (Toro-pose haha). Midddagen ble ikke noe annet enn en klassisk fredagstaco, og kaken.. Vel, jeg har aldri laget en så mislykket kake i mitt liv! Da jeg skulle snu kaken og legge det på fatet så delte den seg i flere tusen biter, så jeg måtte bare sette det sammen som en puslespill og pynte med glasur og strøssel for å dekke til. Det hele ble en katastrofe hahaha, men det smakte nå ganske greit. 

Så kom barnevakta og jeg og Daniel dro ut for å spise middag (igjen ja haha), og det var kjempekoselig! Etter det gikk vi ut på byen og det var kjempegod stemning helt til jeg fikk albuen til en eller annen fyr hardt på haka mi hahaha! Jeg vet ikke hva som skjedde akkuratt da, føltes som om jeg ble skutt i haken og jeg måtte komme meg ut for å få frisk luft. Det gjør fortsatt vondt, og jeg trodde hele tiden at jeg hadde knekt skjeven eller noe sånt, men etter å ha tatt Ibux i går kveld kan jeg endelig spise bedre og åpne munnen normalt. Fortsatt litt smerter. Det er det som er så dritt med å være liten og lav, ingen ser deg! Daniel la jo ikke merke til at jeg ble slått engang før jeg gikk ut og fortalte det. Men jeg vil konkludere med at kvelden alt i alt var koselig. 

Sist jeg feiret bursdagen min ordentlig med venner og familie var da jeg var 19. Etter det har jeg vært i Tromsø og fylte 20, men det var bare meg og svigermor, og da jeg fylte 21 var det bare utrolig trist periode i livet mitt fordi bestefar lå for døden og jeg husker at jeg og Karina var alene hjemme hele dagen mens alle de andre var på sykehuset og jeg ba hele dagen om at bestefar måtte bli bedre, og en uke senere forlot han oss.

Ja, så dette var en fin feiring, og første gang jeg feirer med Karina og Daniel som et liten familie, uten noen andre. Føler meg voksen nå ass.

I dag har vi vært ute en tur, bildedryss:
Synes Karina ligner på Masha fra Masha og Mishka, haha!

Blogges!
 

 

4 kommentarer

Arooj

29.01.2017 kl.16:47

LOOOOL fin avslutning på kvelden å få albuen i trynet 😂 men godt å høre at du ellers hadde en fin dag!!

Preeti

31.01.2017 kl.11:53

Arooj: Hahaha ikke sant! Lucky me liksom :P Ja, det kunne vært verre haha!

Sandra

29.01.2017 kl.22:23

Jeg følte meg som verdens verste venn som ikke fikk gratulert deg med dagen før seint på kvelden:`( Vi må feire neste gang vi ses. Har virkelig savnet å lese bloggen din, så er glad du har begynt igjen:D

Preeti

31.01.2017 kl.11:54

Sandra: Neida! Jeg VET at du aldri hadde glemt det, så det at du gratulerte seint betyr ingenting galt, i still love you!

Skriv en ny kommentar

Preeti

Preeti

23, Oslo

Fra Oslo, men bosatt i Bergen. Litt vekter og bibliotekar. Ellers gift med en sjømann og sammen har vi ei jente på tre. De vil dere ikke se så mye av fordi denne siden vil handle om meg 😏 Hvis du syns det er spennende her, så kan du gjerne følge meg på instagram også @pittyhellokitty

Kategorier

Arkiv