hits

Legetimen

God morgen!

Jeg fryser sååå mye etter de dumme blodprøvene jeg måtte ta.. Hvorfor kan de ikke bare nøye seg med 2 reagensglass med blod, hvorfor trenger de 8 stykker!? Jeg har uten tvil blodmangel fra før av, så dette var jo helt SUPERT. Sitter i ullgenser nå fordi jeg fryser ræva av meg haha. Jeg holdte jo på å drite meg ut skikkelig istad:

 

Jeg har øreinnfeksjon, og legen min ba meg om å smøre Canesten (det er krem for soppinfeksjon i underlivet (!!)) inni øret, fordi det var en "billig" måte å bli kvitt det på. Men det har ikke hjulpet noe, og jeg klør meg veldig om natten mens jeg sover, noe som gjør at øret lager en sånn PIIIIIP lyd konstant og det gjør vondt! Har tatt ibux et par ganger nå, men med en gang virkningen er over så er det jo samme gamle. Følger noen kjerringråd da, som er å la øret bli helt tørr og la sol og varme komme inn. 

Da er det jo ikke rart å bestille time hos legen igjen, og denne gangen skulle jeg prøve å gjøre det ved bruk av den "moderne" metoden, altså sende en henvendelse på nettsiden og få time på SMS. Dette var igår, så jeg klikket på at jeg ville ha time på en tirsdag, altså idag. Men det jeg ikke hadde sjekket var at det er NESTE tirsdag, den 07.02 jeg fikk time. Heldigvis sjekket jeg SMS-en rett før jeg skulle inn til venterommet hos legen, haha! Så det ble slik at jeg heller tok en drop-inn time hos dem for å gi blodprøver.. Jeg hadde jo tross alt vært fastende, så det passet utmerket å få sjekka alt av vitaminer, mineraler, salter og de greiene der når jeg først hadde kjørt dit. Og flaks at jeg ikke bare satt meg på venterommet og vente på at legen skulle rope opp navnet mitt haha.

Da fikk jeg endelig tatt disse prøvene som jeg utsetter hele tiden. Om jeg angrer? Absolutt! Må fortsatt vente til neste tirsdag uansett :(  Håper jeg ikke blir døv før det..


 

Ønsketenkning: Jeg trenger noen som kan passe på meg, gi meg ett pledd og varm suppe! Kanskje barnevakten kan passe på Karina mens jeg sover etter middagen. Daniel kan ta bussen hjem idag. Jeg kan ligge i sengen og slappe aav.

 Realiteten: Jeg burde starte å lese nå før jeg må hente Karina, og finne ut hva jeg må lage til middag, vaske opp, og ikke sove. Ikke. Sove. Huske å hente Daniel på kvelden. Kanskje sove etter det, hvis jeg fortsatt er trøtt. 

 

Blogges!

 

8 kommentarer

Arooj

31.01.2017 kl.12:43

God bedring!! Men det er jo en grunn til at vi tar prøver i flere flasker 🙊 Det er jo fordi at de ulike flaskene er for de ulike tingene vi skal teste. Man sjekker for eksempel ikke for anemi og proteiner i samme rør (med tanke på tilsetningsstoffer osv.)

Preeti

02.02.2017 kl.12:01

Arooj: Takk takk! Jo, men liksom hallo hvor mye blod trenger dere? kan dere ikke bruke mindre reagensglass ellerno haha. Nå sier jeg "dere", cuz u one of em :P

Iselin Renée

31.01.2017 kl.13:15

God bedring!

Preeti

02.02.2017 kl.12:01

Iselin Renée: Tusen takk!

Sandra

31.01.2017 kl.20:31

Jeg vet ikke om du husker, men jeg hadde en skikkelig langvarig ørebetennelse for et par år siden - sliter fortsatt med det til tider. Husk å ligge med øret ned for å prøve å få ut eventuelt vann i ørene etter du har dusjet (kjøp, tror det var silikonpropper om du føler du får for mye vann i ørene når du dusjer- mener jeg kjøpte de på apoteket). Det som til slutt hjalp meg var en slags blå krem eller noe sånt som legen min på Øre Nese Hals hadde, men det finnes nok metoder som fungerer bedre for andre. Husker bare at det rant blå guffe ut av øret til slutt etter kremen. "Blå q-tips", YAY!! :P

Masse god bedring!!

Preeti

02.02.2017 kl.12:03

Sandra: Jeg skal definitivt kjøpe de silikonproppene! Og tror jeg skal bruke de permanent hver gang jeg skal ta meg en dusj fra nå av! Huff, ekle greier haha

Arooj

02.02.2017 kl.14:18

Grunnen til det er for eksempel at når vi lager preparater er det greit å ha for mye blod enn for lite, for noen ganger får man ikke alt til ved første forsøk, eller så trenger man en del blod fordi man skal utføre ulike tester (for eksempel telle blodceller manuelt og med maskin) osv 🙈 Bedre at man har litt til overs enn at du må ta blodprøver igjen liksom. Og så mister man egentlig ikke sååååå mye blod. Mange av rørene er tilsatt stoffer så det er liksom ikke 100% ditt blod i dem <3 <3 <3 <3 I know you love ussssss

Preeti

09.02.2017 kl.14:08

Arooj: wow, dèt visste jeg ikke! Skal ikke klage så mye lenger haha :D

Skriv en ny kommentar