hits

Kreft?

Hei. 

For litt over 2 år siden oppdaget jeg en klump i høyre boob, og jeg trodde det var pga melkekjertler (fordi jeg fant ut at jeg var gravid noen måneder senere), og fastlegen mente også at dette ikke var noe å bekymre seg over. Liksom, WHAT THE HECK!? Klump i brystet, ingenting å bekymre seg om... det gir ikke noe mening? Som alle andre vanlige mennesker, tenkte jeg også på brystkreft. Men så lot jeg det være, fordi den plaget meg ikke, jeg glemte at den var der. Så kom Karina til verden, jeg slet masse med amming, mye styr med jurene mine, og  fortsatte ignorerte jeg den klumpen. Når Karina ble litt over 6 mnd følte jeg at det gjorde vondt i blant, men at det sikkert er pga melkeproduksjonen osv. Så jeg ignorerte det fortsatt.

Da jeg flyttet til Stavanger merket jeg at det ble enda verre, av og til klarte jeg ikke gå med BH engang! Da bestemte jeg meg for å få det undersøkt hos fastlegen. Det ble enighet om at det virkelig var en klump, og ingen innbilning. Noe var galt.. så jeg ble henvist til sykehuset. Der fikk jeg som svar at det bare er melkekjertler og at det går over med tiden. Jeg ble beroliget. Ingen brystkreft altså, tenkte jeg. 

Men det har bare blitt verre og verre med tiden, og for 2 uker siden dro jeg til legen igjen og sa at dette begynner virkelig å påvirke hverdagen min. Det ble vondt å sove, å gå med BH, å gå med stramme klær og hvis noen kom borti det gjorde det vondt. Jeg ble igjen henvist til sykehuset her i Bergen. Det ble igjen enighet om at det er en klump. Etter grundige undersøkelser ble det utelukket at dette var kreft. Men de vet fortsatt ikke helt hva det er. Det er mest sannsynlig en kul av vev og siden det bare blir verre med smertene skal det vurderes om jeg skal bli operert. Først skal kirurgen ta en vurdering og det er det jeg sitter å venter på nå. 

Så ingen kreft altså! Kan dere tenke dere den følelsen av at du kanskje har kreft og hvordan du skal takle det? Og ikke minst hvordan du skal fortelle det til de andre i familien og vennene dine? (De som har sett første episode av Breaking Bad skjønner kanskje litt, haha!)

Samtidig har jeg uten tvil begynt å sette mer pris på småtingene i livet, og passe på at jeg ikke stresser hele tiden, men lever i nuet. Og har endelig startet å trene også hoho.Blogges!

8 kommentarer

Victoria Larsen

09.02.2017 kl.14:09

Jeg håper du får en fin torsdag :-)

Preeti

09.02.2017 kl.14:17

Victoria Larsen: Takk takk! :)

Sandra C.

09.02.2017 kl.14:17

Det er skummelt å gå rundt å bekymre seg for noe man ikke vet hva er. Jeg håper du har det fint nå. Skal se å få tatt meg en tur til Bergen og besøke dere om ikke så altfor lang tid håper jeg. Om dere ikke er i Oslo først da:P

Preeti

09.02.2017 kl.14:18

Sandra C.: Jada, har det helt topp! Jeg kommer til Oslo i mars kaaanskje, men bare kom når du vil, this is your second home! <3

Ida Øverland

09.02.2017 kl.18:32

herremin håper du finner ut av det hvertfall! viktig å følge opp!<3

Preeti

28.02.2017 kl.10:50

Ida Øverland: Jaa, skummelt! :/

Anonym

09.02.2017 kl.21:12

Håper du har de fint nå. Ønsker deg alt det beste <3

Preeti

28.02.2017 kl.10:50

Anonym: Takk takk <3

Skriv en ny kommentar