hits

VACAY IS OVER

Hei hei! Jeg har hatt vinterfeire (i Bergen er det egentlig fra idag, men jeg følger Oslo-kalenderen hihi) og fikk besøk av Oslo- familien min. Det har vært veldig koselig og jeg prioriterte heller å fokusere 100% på familie enn å være på mobil og pc. Det har vært deilig at småsøsknene mine har passet på Karina så og si hele uka, og mamma har ordnet middagene og pappa har fikset lys og diverse småting i huset. For meg har dette vært en ordentlig ferie, håper de kan si det samme haha. Nå er det mandag igjen, men fortsatt vinterferie her i Bergen, og det som er så godt med det er at det ikke er noe trafikk på morningen i forhold til vanlig! Tro det eller ei, men jeg har spart masse tid idag istedet for å stå i kø hele veien til barnehagen. En uke sånn her.. Digg digg!

Siden det er mandag er det vel bare å starte uka med lesing for min del. MEN jeg har faktisk ikke lagt meg igjen slik som jeg pleier etter å ha kjørt Daniel og Karina, jeg prøver å holde meg våken til tross for at jeg kun som 5 timer og sto opp ca 4 ganger fordi Karina ville at jeg skulle sitte hos henne til hun sovnet igjen.. og jeg har tenkt til å erstatte sovetiden min med å ta en joggetur. Jeg tenkte at uansett vær det skulle være så skulle jeg ut no matter what. I natt blåste det noe helt jævelig og det regnet hardt mot vinduene, MEN akkurat nå skinner sola som bare det og jeg føler meg så sykt heldig som ikke skal bli pisket av regn og vind. YAY, Værgudene er på min side idag hoho. 

Jeg prøver så hardt å ikke legge meg igjen, ser på soveromsdøra mi hver 5 min.. og prøver å gi meg selv en peptalk om at jeg kan legge med tidigere enn å sove nå. Men problemet med å gi seg selv en peptalk, er at man innerst inne vet at alt er oppspinn.

 To sleep or not to sleep?

4 kommentarer

Sandra C.

27.02.2017 kl.12:07

Det med peptalk er helt sant. Ikke lett å overbevise seg selv om noe😉

Preeti

28.02.2017 kl.10:50

Sandra C.: Jaaaa

M

27.02.2017 kl.16:40

Pen du er <3

Preeti

28.02.2017 kl.10:50

M: Thanks gurl <3 so are u

Skriv en ny kommentar