hits

Er det søvnparalyse?

Hei!

Ofte er jeg ganske trøtt etter å ha kjørt Daniel og Karina til skole og barnehage.. de få gangene kan jeg ta meg en liten blund på morningen siden det ikke er noe på verken tv eller sosiale medier kl 08-09 tiden. Så jeg pleier å sove max en time og står opp senest kl 10 for å spise frokost og starte dagen min på ordentlig. 

Men når jeg tar den blunden opplever jeg noe veldig merkelig! Jeg kan midt i sovingen stå opp og se ut av vinduet eller lukke døren, men samtidig er det veldig tungt å bevege seg.. andre ganger ligger jeg bare i sengen og ser at Karina kommer fra sitt soverom til meg og kommer oppå sengen, og snakker til meg og jeg klarer ikke å bevege en muskel! Jeg ligger bare der, men ser alt. Det føles så virkelig, men samtidig vet jeg at hun er i barnehagen og ikke hjemme.

Det er veldig rart, jeg ser og føler alt, men klarer ikke å bevege meg. Så jeg antok at dette kanskje er det de kaller for søvnparalyse. Da jeg søkte det opp og leste meg opp på det så hadde jeg visst rett. Det finnes i forskjellige grader, men jeg tror ikke min er så ekstrem- i  de verste tilfeller kan det påvirke hverdagen som det sosiale og fysiske osv. Men dette pleier å skje med meg kun hvis jeg sover på dagen. Det er ekkelt, men samtidig veldig fascinerende.. 

Har du hatt søvnparalyse før?

2 kommentarer

Victoria Larsen

29.03.2017 kl.12:31

Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)

29.03.2017 kl.22:31

Du har for mye tid til deg selv om morgenen. Alt vil forandre seg når du drar på jobb etter å ha levert Daniel og Karina. For da må du bruke hodet på en helt annen måte. Du drømmer bare

Skriv en ny kommentar

Preeti

Preeti

23, Oslo

Fra Oslo, men bosatt i Bergen. Litt vekter og bibliotekar. Ellers gift med en sjømann og sammen har vi ei jente på tre. De vil dere ikke se så mye av fordi denne siden vil handle om meg 😏 Hvis du syns det er spennende her, så kan du gjerne følge meg på instagram også @pittyhellokitty

Kategorier

Arkiv