hits

Bye Bergen!Da var vi fremme i Oslo, og jeg og Daniel har rukket å reise med danskebåten og han har reist tilbake til Bergen igjen. Nå er det bare meg og Karina igjen her i Oslo og hele uka er allerede fullbooket med familiebesøk og vennetreff! Det skal bli koselig..må huske å gå på skolen midt oppi alt dette også. 

Danskebåten var en fin liten avbrekk for meg og Daniel,  vi ble bedre kjent med hverandre haha og snakket masse om tankene våres rundt tiden som vil komme. Selve båten og publikummet var nå ikke helt etter vår smak.. Var en del eldre folk der som virket ganske ivrige etter røyk og alkohol, høylytt var de også.. Men bortsett fra det var det en bra kjærestetur. 
*Wink*
 

Karina har allerede blitt småsyk med sår hals og litt feber, men så lenge allmentilstanden hennes er god så bekymrer jeg meg ikke. Hun har spist og lekt som normalt så det er bare å håpe på at denne "Oslo-sykdommen" går over snart.


"Her koser'a sæ"


Været her er så bra og STABILT! Jeg synes alle burde ta seg en liten tur til Bergen og oppleve pmsværet der før de klager her på østlandet.. Det er ingen tvil om at man setter mer pris på hver eneste solstråle etter å ha opplevd regn og sludd flere ganger på samme dag i flere uker, også blir man lurt så jævelig hardt (helt vanlig i Bergen).

Formiddag: 
"Yes, endelig vår. Kan ta en tur til byen i godværet!"

Ettermiddag:


"La oss dra hjem og drikke kakao!"
 

Nå skal vi leke ute i sol og plussgrader, og dropper å ta med paraplyen for en gangs skyld. Bloggæs!


 

2 kommentarer

Sandra C.

03.04.2017 kl.20:32

Sant. Man kan ikke klage, men vi gjør det likevell:P

Gleder meg til å se dere til uka:)

Preeti

17.04.2017 kl.15:28

Sandra C.: <3

Skriv en ny kommentar

Preeti

Preeti

23, Oslo

Fra Oslo, men bosatt i Bergen. Litt vekter og bibliotekar. Ellers gift med en sjømann og sammen har vi ei jente på tre. De vil dere ikke se så mye av fordi denne siden vil handle om meg 😏 Hvis du syns det er spennende her, så kan du gjerne følge meg på instagram også @pittyhellokitty

Kategorier

Arkiv